Cine suntem?

”MagiDream” este o asociere liberă de oameni și idei care promovează un instrument inovator de educație și terapie pentru oameni, suflet și societate – câinele – cel mai bun prieten al omului din toate timpurile. Împreună cu el, sprijinim dreptul la viață independentă și la fericire al copiiilor și adulților cu dizabilități și alte nevoi speciale.

Viziunea noastră este unică. Propunem un model de intervenție și armonie socială în care iubirea e cea mai importantă resursă. Câinele, cel mai de încredere partener al omului, înseamnă Putere!

Suntem pionieri. Pregătim dogtori care schimbă destine. Prescriem rețete pentru fericire. Ne sprijinim pe cel mai lung parteneriat din istorie. Omul și câinele au evoluat împreună.

Misiunea noastră este inovația. Creem strategii inedite prin care redăm dreptul la viață în societate. Ștergem diferențe și mentalități ce ne separă,  re-aducem omul cu nevoi speciale între oameni. Noi credem că aici îi este locul.

Suntem profesioniști de elită. Cătălin Cornea, expertul nostru în dresaj canin, este singurul brand românesc în acest domeniu, recunoscut și premiat în lume. El a creat primul câine asistent fără rasă distins într-o competiție internațională!

Avem în echipă un partener de nădejde! Câinele a întărit omul dintotdeauna. Iubirea lui e terapie pentru minte, trup și suflet.”MagiDream” îl învață cum să vindece viața pentru a fi trăită cu zâmbetul pe buze. Câinele asistent e mâna, pasul, ochii, urechile și dogtorul celui aflat în nevoie.

S-au mai alaturat ehipei noastre