Donează pentru un caine asistent

Donează!

Vă mulțumim! Generozitatea voastră va fi recompensată! Persoanele fizice interesate au șansa de a deveni ambasadorii unui proiect inedit. Donează!

Companiile care susțin prin sponsorizări efortul nostru și viețile celor care au nevoie de noi, laolaltă, vor fi promovate prin intermediul tuturor instrumentelor de marketing  disponibile. Vor deveni partenerii noștri la drum!

Prin formularul de mai jos puteti dona o suma de bani. Puteți ajuta astfel la construcția Centrului de Suport pentru Viață Independentă ”K9puzzle” – primul centru de resurse multidisciplinare pentru asistență socială vie din România.

Magidream” selecționează cu prioritate câini cu abilități naturale de a sluji omul. Ei suferă singuri în adăposturile unde ajung după ce sunt abandonați din diverse motive. Doneaza ! Si poți sprijini întreținerea și antrenamentul unui astfel de suflet minunat!

Prin formularul de mai jos puteti dona pentru a reusi sa ajutam inca un caine sa devina „dogtor” ! Pentru detalii ne poti contacta AICI.

Continuam cu ajutorul tau! Doneaza!