SUSȚINE UN CÂINE ABANDONAT SĂ DEVINĂ DOGTORUL UNUI COPIL CU NEVOI SPECIALE

Știai că un câine abandonat salvat este prin excelență un salvator de vieți și poate schimba viața unui copil cu dizabilități sau alte nevoi special? Dacă iubești câinii și crezi în misiunea lor, salvează un câine abandonat și ajută-l să meargă la Școala Dogtors! Asociația Magidream îl va instrui pe o durată de până la doi ani pentru a deveni Dogtorul unui copil cu probleme medicale.

Poti DONA pentru educația, hrana și îngrijirea lunară a unui Dogtor

SUSȚINE UN COPIL CU NEVOI SPECIALE

Știai că familiile copiilor diagnosticați cu dizabilități sau alte nevoi speciale fac sacrificii unice pentru salvarea acestor micuți? Unul dintre acestea este chiar renunțarea la job pentru a se putea dedica îngrijirii permanente a copilului.

DONEAZĂ și noi vom ajuta aceste familii cu programe personalizate de terapie și psihoterapie asistate de câine. Ne poți suna la 0735 898 112 să alegi una dintre poveștile pacienților Dogtors în care vrei să te implicit.

SUSȚINE UN TÂNĂR CU NEVOI SPECIALE INSTITUȚIONALIZAT

Cei mai mulți dintre copii instituționalizați în centrele de plasament împlinesc vârsta de 18 ani fără a fi pregătiți pentru viața pe cont propriu. Tinerii cu nevoi speciale sunt, de regulă, mutați din orfelinate în centre sociale, unde trăiesc în izolare.

DONEAZĂ și ajută un tânăr cu nevoi speciale fără familie să învețe o meserie care îi poate da singura șansă de a trăi independent în societate.

FII VOLUNTAR DOGTORS

Asociația Magidream înseamnă oameni care fac bine, dăruind din ceea ce au: dragoste, timp, pricepere, bani. Vino și tu alături de noi să construim o cultură nouă a voluntariatului cu suflet.

ÎNSCRIERE VOLUNTAR DOGTORS

FII AMBASADOR DOGTORS

Ambasadorii noștri sunt oameni speciali! Ei cred cu tărie că un copil cu nevoi speciale și un Dogtor sunt parteneri invincibili, cu drepturi egale la viață, respect și demnitate. Dacă simți magia pe care câinele o aduce în viețile noastre, dacă te încumeți să pui umărul la construirea unei culturi a carității responsabile, scrie-ne la office@dogtors.ro.

DĂRUIEȘTE ZIUA TA DE NAȘTERE

Poți să faci o bucurie de ziua ta unui copil cu nevoi speciale sau unui câine salvat de pe stradă ca să devină Dogtor. Pe platforma Galantom, poți să îți dăruiești ziua de naștere și să ajuți Asociația Magidream să facă bine.

FII PARTENERUL NOSTRU

Dacă ai o companie și vrei să ajuți, donează orice sumă și susține programele Dogtors. Nu te costă nimic să redirecționezi până la 20% din impozitul pe venit sau pe profit datorat statului. Asociația MagiDream este înregistrată în Registrul unic al entităților/unităților de cult care pot primi donații.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.