Povești

Anca și Nikko

După ani petrecuți în centre sociale, Anca și-a găsit atât liniștea, cât și rostul în viață. Alături de Cătălin Cornea, tânăra a început instruirea ca

Vezi articolul »

Apariții în presă

Ei sunt Dogtors, singurii câini asistenți pentru oamenii cu nevoi speciale din România. Ajută-i să ajungă unde e nevoie de ei!

Nimic nu e mai pur și mai frumos decât un câine care iubește un copil, iar Dogtors este un proiect în care fiecare dintre noi putem dărui dragoste pe lăbuțe, povestește Izabela Udroiu, fondatoarea Asociației Magidream.

Câini speciali pentru oameni speciali. Despre drumul de la adăpost la Dogtor, cu dresorul Cătălin Cornea

S-au obținut rezultate unice în reabilitarea stării de sănătate a unui bărbat de 57 de ani, internat într-un centru în urma unui atac vascular cerebral. Timp de aproape patru ani, nimeni nu l-a putut ajuta în niciun fel. Acest om nu putea să vorbească și se deplasa foarte greu. Un rottweiler a fost Dogtorul care l-a învățat să revină la viață.

Dogtors, super-cățeii ,,asistenți medicali”. Terapia asistată de câine, o poveste scrisă din drama personală a unei fiice

Dogtors este un proiect al Asociației Magidream, un proiect menit să schimbe lumea în mai bine. Sau măcar lumea în culori terne a persoanelor cu dizabilități.

Maidanezii pot salva oameni

Poveștile despre cum pot veni câinii în ajutorul oamenilor au ca eroi fie un Saint Bernard, fie un Golden Retriever, fie un Husky. În genere, câinii de rasă sunt eroii poveștilor care ne emoționează. Cu toate acestea, maidanezii (sau, diplomatic spus, câinii comunitari) pot face și ei aceleași acţiuni, dacă sunt educați în acest sens. Și aceștia pot fi, precum rudele lor nobile, adevărați dogtori (alipirea cuvintelor dog, din engl. câine şi doctori).

Dogtors – câinii care oferă iubire și o viață independentă persoanelor cu dizabilități

Persoanele cu dizabilități din România nu sunt ajutate de către stat așa cum se întâmplă în alte țări. Dintr-un punct de vedere, poate că este bine așa. De ce? Pentru că noi ceilalți, am demonstrat de atâtea ori, ne mobilizăm creând lucruri mai bune decât ar face statul vreodată. Dogtors este imaginat de Izabela Udroiu și Cătălin Cornea, un proiect minunat izvorât din dragostea celor doi pentru câini și oameni deopotrivă.

Colectia de portrete elita romaniei

Folosește colecția de portrete Elita României pentru a găsi mai ușor poveștile care te interesează cel mai mult. Conține toate personalitățile care ne-au împărtășit detalii pline de învățăminte despre viața și performanțele lor!
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.