E atât de simplu să facem fapte bune!

“Suntem mândri de comunitatea Fressnapf, un adevărat grup de iubitori de animale, care de ani de zile dă un exemplu de susținere în toată Europa.

Anul acesta, în cadrul campaniei “Dedicat animăluțelor”, dorim să contribuim la munca unei organizații caritabile și sperăm că vă veți alătura cât mai mulți dintre voi inițiativei noastre.

Puteți susține proiectul Dogtors al Asociației Magidream prin cumpărarea pandantivelor prieteniei!

Asociația Magidream promovează conceptul vieții independente și accesul neîngrădit al copiilor și adulților cu dizabilități și nevoi speciale la drepturile fundamentale. Asociația luptă împotriva discriminării și a stigmatizării sociale. Pentru a-și atinge țelurile, lucrează împreună cu Dogtors – câini salvați din adăposturi și apoi educați și antrenați de profesioniști pentru a servi un nou scop. 

Scopul proiectului Dogtors este de a salva câini, după care de a-i dresa, pentru ca aceștia să poată deveni asistenți și pentru le putea oferi sprijin persoanelor cu dizabilități sau alte nevoi speciale. Acești câini, cunoscuți sub numele de Dogtori, sunt învățați cu profesionalism pentru a îndeplini sarcini specifice în viața de zi cu zi a partenerilor lor umani. În cuvintele lor: “Dogtors este șansa lor de a trăi în armonie, de a duce o viață mai bună și mai independentă.

Cumpără acum pandantivele prieteniei în magazinele din țară, iar noi vom dona 7 RON din prețul fiecărui pandantiv vândut proiectului Dogtors al Asociației Magidream*!

Decorează zgarda animăluțului tău cu acest pandantiv, folosește-l ca breloc sau surprinde-ți prietenii iubitori de animale și ajută o cauză nobilă!

Contribuie și tu! Descoperă!

*Pandantivele pentru strângerea de fonduri vor fi disponibile în magazinele noastre începând cu luna octombrie 2023, în limita stocului disponibil, până în data de 17 decembrie 2023. Prețul de vânzare al unui pandantiv este de 11,90 lei. Fressnapf România SRL va sprijini Asociația Magidream – proiectul Dogtors – cu 7,00 lei din prețul fiecărui pandantiv vândut. “

Vezi campania aici.

Restul poveștilor

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.